Hulp bij jaarverslag FLZ

Uit de nieuwsbrief van de vereniging Boer en Zorg in Noord-Nederland

Westerbork, 18 februari – De deadline van 28 februari a.s. komt snel naderbij. Er zijn nog 10 dagen te gaan waarin alle resterende jaarverslagen bij de Federatie moeten zijn ingediend. Bij het schrijven van deze nieuwsbrief was slechts 32% van de jaarverslagen bij de Federatie ter beoordeling ontvangen. In de komende dagen moeten er nog ruim 375 jaarverslagen worden ingediend.

De Federatie maakt zich ernstig zorgen over het aantal ontvangen jaarverslagen. In 2012 was op dit moment al 67% binnen. Het jaarverslag is een verplicht onderdeel van het kwaliteitssysteem en we willen voorkomen dat de certificatie van de aangesloten zorgboeren in gevaar komt.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op wanneer u door de bomen het bos niet meer ziet bij het schrijven van het jaarverslag, wanneer u lijdt aan ernstig uitstelgedrag of gewoon niet weet waar te beginnen. Bureau Lagro schrijft uw jaarverslag voor een vast bedrag van € 200.

Dit doen we op uw zorgboerderij (we rekenen dan een extra kilometervergoeding) of gewoon vanuit kantoor, met uitgebreide (mondelinge of schriftelijke) input uw kant. We horen graag van u via info@bureaulagro.nl of 06-25513851 (Andrea Lagro). De deadline nadert met rasse schreden, dus wees er snel bij!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × vijf =