Administratiekantoor

Voorlopige gunning als Administratiekantoor (om net als in 2016 en 2017 het administratieve proces af te handelen van zorgtoewijzing tot declaratie/betaling en intermediair te zijn tussen de Regionale Inkooporganisatie Groninger Gemeenten (RIGG), 23 gemeenten en kleinschalige zorgaanbieders) is sinds een week of drie binnen. We zijn gegund met (een magere) vier andere partijen.

De Alcateltermijn is bijna verstreken. Van een zogeheten aanhangig gemaakt kort geding hebben we niet gehoord (met andere woorden, er is in elk geen bezwaar tegen ónze gunning aangetekend). Rest ons een goede hoop dat we kunnen blijven doen waar we goed in zijn (en wat we vooral ook erg leuk vinden). We verwachten dat de definitieve gunning morgen aan het einde van de dag, of uiterlijk overmorgen, in onze digitale Commerce Hub brievenbus binnenkomt.

Dan volgt eerst nog een hernieuwde start van de Open House procedure voor de Jeugdhulpaanbieders, en informatiebijeenkomsten van onze zijde in september. Meer informatie volgt op website en Facebookpagina. Hou ons in de gaten of laat ons per mail weten dat je als jeugdhulpaanbieder geïnteresseerd bent, zodat we je rechtstreeks kunnen benaderen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 − een =