Definitieve gunning Administratiekantoor

De definitieve gunning als ‘Administratiekantoor’ is een feit. In de bevestiging die we hebben ontvangen in Commerce Hub, en op de website van de RIGG, worden de gegunde Administratiekantoren als volgt genoemd:

  • Stichting BEZINN
  • Bureau Lagro BV
  • MBordon (door een administratieve verschrijving aan kant van de RIGG is in de eerdere communicatie de naam Med-base onterecht gehanteerd)
  • OCRN

Meer informatie kan je vinden op de website van de RIGG onder ‘Nieuws‘.

In september organiseren we informatiebijeenkomsten. Wil je als jeugdhulpaanbieder de administratieve afhandeling (AKA ‘het berichtenverkeer’) en/of de vertegenwoordiging uitbesteden? Mail ons dan: info@bureaulagro.nl


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 − twee =