Informatiebijeenkomsten Administratiekantoor

In week 40 en 41 organiseert Bureau Lagro een aantal informatiebijeenkomsten voor jeugdhulpaanbieders die overwegen het administratieve proces met 23 Groninger gemeenten (opnieuw) uit te besteden. Aan de orde komen werkwijze, automatisering, financiering en samenwerking.

We verzoeken je vriendelijk om je (spoedig) aan te melden en aan te geven of je alleen komt of met (max) twee personen. Dit omdat we graag zeker willen weten dat de grootte van de locatie passend is bij het aantal aanmeldingen.

We willen tevens met klem benadrukken dat er in het kader van mededinging NIET (onderling noch met ons) inhoudelijk over de ‘Open House’ procedure gesproken wordt tijdens deze bijeenkomsten.
Je hebt de keuze uit de volgende avonden cq middagen:
  • Maandag 2 oktober, inloop en koffie/thee 18.45, start 19.00 uur
  • Woensdag 4 oktober, inloop en koffie/thee 14.15, start 14.30 uur
  • Woensdag 4 oktober, inloop en koffie/thee 18.45, start 19.00 uur
  • Vrijdag 6 oktober, inloop en koffie/thee 18.45, start 19.00 uur
  • Maandag 9 oktober, inloop en koffie/thee 14.15, start 14.30 uur
  • Maandag 9 oktober, inloop en koffie/thee 18.45, start 19.00 uur

Je kunt je aanmelden via administratiekantoor@bureaulagro.nl. We zien je graag op tijd verschijnen zodat we klokslag 19.00 (of 14.30) uur kunnen beginnen. We kunnen ons namelijk voorstellen dat er veel vragen zijn, en willen alle tijd en ruimte hebben om deze te kunnen beantwoorden. Mocht de locatie wijzigen, dan hoor je dat uiterlijk 29 september.

Bijeenkomsten vinden zonder tegenbericht plaats bij

Sociaal Lunchcafé Het Schathuis,
Jan Wolkerslaan 2,
Groningen.

Dit is een relatief nieuw adres en nog niet bekend in alle navigatiesystemen, zo leert de ervaring. Vanaf kruising Verlengde Hereweg/Van Ketwich Verschuurlaan rijdend richting Hoornse Meer sla je de eerste weg links in. Je rijdt op een nieuwbouwwijk af, en kunt niet anders dan naar links waarop je recht op de heg/hek langs het prachtige Schathuis afrijdt.

Tot dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier + twintig =