Corona – financieel

Gepubliceerd op 20 maart 2020. Laatst bijgewerkt: 21 maart

De stand van zaken verandert van dag tot dag en is bijna niet meer bij te houden. Dit is voor nu de meest recente situatie. Houd verder de website van de Rijksoverheid en je gemeente in de gaten of check je boekhouder/accountant of de Kamer van Koophandel.

Stand van zaken vanuit de Rijksoverheid

De extra tijdelijke ondersteuning voor gevestigde ondernemers is gemaakt voor zelfstandig ondernemers die in de knel komen door de coronacrisis. Voor hen heeft het kabinet financiële ondersteuning beschikbaar gesteld. Het kabinet doet een moreel appel op ondernemers om zich alleen in die situatie te melden. Zo voorkomen we onbedoeld gebruik van publieke middelen en onnodige druk op de uitvoering.

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 − zeven =