Onze maatregelen t.a.v. corona

Update: 7 juli 2020, 13:09 uur

Lees hier welke maatregelen Bureau Lagro treft ten aanzien van het coronavirus. We hebben een pagina gemaakt met handige links.

Klanten en dienstverlening

Onze adviseurs en medewerkers werken zowel thuis als op kantoor aan de Leonard Springerlaan 35 in Groningen. Afspraken vinden telefonisch plaats. Als het nodig blijkt, kan dit ook met behulp van videobellen.

Als je als klant samen met onze adviseur tot de conclusie komt dat ‘live’ contact wenselijk is, kan een afspraak in Groningen of op locatie plaatsvinden, behalve als je ziekteverschijnselen hebt die kunnen wijzen op coronabesmetting. Je wordt van tevoren door ons gebeld met de vraag of je ziekteverschijnselen hebt.

Onze medewerkers houden zich vanzelfsprekend aan de hygiëneregels en andere preventieve maatregelen zoals die door het RIVM worden geadviseerd. We hebben het beleid om voorlopig geen handen te schudden.

Bijeenkomsten

Alle groepsbijeenkomsten hebben we voorlopig geannuleerd. Als we nieuwe groepsbijeenkomsten plannen, vanzelfsprekend met inachtneming van de dan geldende RIVM regels, brengen we je hiervan op de hoogte.

De scholingen vanaf 1 juni gaan door. Ook hebben we nieuwe data gepland voor de afgelaste scholingen. Het maximum aantal deelnemers is terug geschroefd naar 10 om de 1,5 meter afstand te kunnen garanderen. Klik hier voor een overzicht van alle scholingen.

Sollicitatiegesprekken

De vacature Adviseur Kwaliteit is vervuld door Annemieke Sterken.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × drie =