Onze maatregelen t.a.v. corona

Update: 5 oktober 2020, 12:17 uur

Lees hier welke maatregelen Bureau Lagro treft ten aanzien van het coronavirus. We hebben een pagina gemaakt met handige links.

Klanten en dienstverlening

Onze adviseurs en medewerkers werken zoveel als mogelijk thuis. Afspraken worden telefonisch of via videobellen ingepland.

Als je als klant/bezoeker samen met onze adviseur tot de conclusie komt dat ‘live’ contact wenselijk is, kan een afspraak op anderhalve meter in Groningen of op locatie plaatsvinden. Bij een afspraak op kantoor ontvangen we slechts één bezoeker per kantoor.

Heb je ziekteverschijnselen die kunnen wijzen op coronabesmetting, dan meld je dit tevoren (en uiteraard doen wij hetzelfde). In overleg met de adviseur wordt de afspraak verschoven, of ingepland via videobellen.

Voorafgaand aan elke afspraak op kantoor ontvangt de bezoeker ons actuele coronaprotocol.

Vindt de afspraak op locatie plaats dan neemt onze adviseur vooraf contact op om het coronaprotocol behorende bij de locatie te ontvangen. Ook doen we een gezondheidscheck.

Onze medewerkers houden zich vanzelfsprekend aan de hygiëneregels en andere preventieve maatregelen zoals die door het RIVM worden geadviseerd.

Bijeenkomsten

Alle live groepsbijeenkomsten hebben we voorlopig geannuleerd. Als we nieuwe groepsbijeenkomsten plannen, vanzelfsprekend met inachtneming van de dan geldende RIVM regels, brengen we je hiervan op de hoogte.

De scholingen gaan door. Het maximum aantal deelnemers is teruggeschroefd om de 1,5 meter afstand te kunnen garanderen. Klik hier voor een overzicht van alle scholingen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 + veertien =