ISO 9001:2015 audit

Je zou het mogen verwachten van een club die professionele kleinschalige zorgaanbieders ondersteunt met het implementeren van kwaliteitsmanagementsystemen. Waarom ben ik dan toch steeds weer nerveus voor zo’n audit?

Auditor TÜV Nederland in de terugkoppeling: “Bureau Lagro is een organisatie die erbovenop zit dat dingen gelijk (en goed) geregeld worden en is daarmee continu aan het verbeteren. Alles werkt zoals ik zou verwachten. Op dit moment zijn jullie druk bezig met het ‘nieuwe normaal’ en de toekomst. Wie weet wat voor inzichten dat dit jaar (en mij bij de volgende audit) weer gaat opleveren”.

Met dank aan ons fantastische team en de bijdrage die iedereen bij ons levert aan de hoge (kwaliteits)lat die we gezamenlijk leggen, en waar we met z’n allen aan willen (en niet moeten) voldoen.

We houden elkaar scherp en leggen de lat steeds hoger. Dit maakt dat we géén afwijkingen hebben na deze controle-audit en zélfs geen aandachtspunten voor de volgende audit.

Dank ook aan onze klanten, hun cliënten, onze (samenwerkings)partners en leveranciers. Jullie maken dat we elke dag met plezier aan het werk gaan. We zijn weer bereikbaar, je kunt ons weer bellen!

Let’s stick together!

Reacties zijn gesloten.