Scholing Medicatieveiligheid

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
05-11-2020
19:00 - 22:00

Locatie
Zorgboerderij Oudemolen
Hoofdweg 114
9484TB, Oudemolen

Nog 0 plaatsen beschikbaar.

Noteer in Agenda


Tijdens de scholing Medicatieveiligheid komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Bespreken van de belangrijkste onderwerpen uit de e-learning* met focus op vaardigheden, een juiste professionele houding en het aanbieden van kennis.
  • Toedienen versus aanreiken van medicatie.
  • De veldnorm Veilige principes in de medicatieketen.
  • Organisatiebeleid & protocollair werken met betrekking tot medicatieveiligheid.
  • Verdieping in de negen medicatiegroepen.
  • Afronden met een toetsing ‘Bekwaamheid toedienen van medicatie per os en/of aanbrengen huidzalf en/of Rivotrildruppels op onderlip/wangzak’.
  • Nabespreken toets en mondelinge evaluatie van de scholing.

*Voorafgaand aan de scholing dient de e-learning ‘Basiskennis medicijngebruik GGZ’ of de ‘Basiskennis medicijngebruik jeugdzorg’ van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik aantoonbaar afgerond te zijn met minimaal een 7. Inhoudelijk zijn deze e-learnings hetzelfde alleen de voorbeelden van laatstgenoemde zijn toegespitst op jeugdzorg. Meer informatie vind je hier.

Praktische info
Bureau Lagro geeft deze scholing bij Zorgboerderij Oudemolen, Hoofdweg 114 in Oudemolen. Om de 1.5 meter afstand te waarborgen hebben we maximaal negen plekken, dus wees er snel bij! Om te voorkomen dat het beperkt aantal plekken onbenut blijft, is in coronatijd aanmelden altijd meedoen. Ben je onverhoopt toch verhinderd (door bijvoorbeeld symptomen van corona) zorg dan zelf voor vervanging en laat een (con)collega de scholing volgen.

Na ontvangst van jouw aanmelding, ontvang je van ons een factuur. Indien de organisatie niet bij ons bekend is graag het factuuradres vermelden. Kosten: € 95. Vaste klanten ontvangen een korting van € 10. Er is geen btw van toepassing, omdat we sinds februari 2020 CRKBO geregistreerd zijn. Als je SKJ geregistreerd bent, ontvangen we graag je SKJ-nummer. Dit met het oog op het maken van de certificaten en het toekennen van de punten.

Meer informatie kun je opvragen via scholing@bureaulagro.nl.

Deze scholing is SKJ geaccrediteerd voor 3.75 punten.

Inschrijven

Dit evenement is volgeboekt.