Scholing meldcode (met SKJ accreditatie, 4.25 punten)

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
21-11-2019
13:30 - 16:30

Locatie
Bureau Lagro (kantoor MyOffice Stadspark)
Leonard Springerlaan 35
9727 KB, Groningen

Nog 21 plaatsen beschikbaar.

Noteer in Agenda


Per 1 januari 2019 is de meldcode veranderd. Het is een professionele norm om melding te doen bij Veilig Thuis als er vermoedens zijn van acute en structurele onveiligheid. De 5 stappen uit de meldcode zijn blijven bestaan, maar stap 4 en 5 zijn aangepast. Als hulpmiddel om te komen tot het besluit om te melden is het per 1 januari 2019 verplicht om als beroepskracht een afwegingskader te gebruiken in stap 4 en 5 van de meldcode. Zorgaanbieders moeten de meldcode conform wet- en regelgeving vaststellen en implementeren. Het gebruik en de kennis van de meldcode dienen zij te bevorderen onder hun werknemers.
 
Bureau Lagro geeft in Groningen een scholing over de nieuwe meldcode om gebruik en kennis van de nieuwe meldcode te bevorderen zodat u deze binnen uw organisatie kunt implementeren.

 
Na ontvangst van de aanmelding ontvang je van ons een factuur. Kosten bedragen € 45 exclusief btw. Klanten van Bureau Lagro (met een abonnement) krijgen een korting van 10%. Aanmelden is deelnemen. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn dan kan je je aanmelden voor dezelfde scholing later in het jaar, of een andere scholing.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Andrea Lagro (06-25513851) of via scholing@bureaulagro.nl.

 

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.