Scholing nieuwe Meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
13-12-2018
19:00 - 21:30

Locatie
Bureau Lagro (kantoor MyOffice Stadspark)
Leonard Springerlaan 35
9727 KB, Groningen

Nog 2 plaatsen beschikbaar.

Noteer in Agenda


Per 1 januari 2019 verandert de meldcode. Het wordt een professionele norm om melding te doen bij Veilig Thuis als er vermoedens zijn van acute en structurele onveiligheid. De 5 stappen uit de meldcode blijven bestaan, maar stap 4 en 5 worden aangepast. Als hulpmiddel om te komen tot het besluit om te melden is het per 1 januari 2019 verplicht om als beroepskracht een afwegingskader te gebruiken in stap 4 en 5 van de meldcode. Zorgaanbieders moeten de meldcode conform wet- en regelgeving vaststellen en implementeren. Het gebruik en de kennis van de meldcode dienen zij te bevorderen onder hun werknemers.
 
Bureau Lagro geeft in Groningen aan ons nieuwe kantoor aan de Leonard Springerlaan 35 de komende tijd meerdere scholingen over de nieuwe meldcode om gebruik en kennis van de nieuwe meldcode te bevorderen zodat u deze binnen uw organisatie kunt implementeren.
Aanmelden is meedoen. Mocht je onverhoopt toch verhinderd zijn, dan kan je dezelfde scholing op een ander moment volgen. In opmerkingen graag vermelden
  • Naam organisatie,
  • Naam medewerker (beiden correct doorgeven i.v.m. certificaat) en
  • E-mailadres doorgeven.

Na ontvangst van de aanmelding ontvang je van ons een factuur. Kosten: € 45 inclusief btw. Vaste klanten (abonnement) ontvangen een factuur van € 37,50.

SKJ-accreditatie voor deze scholing is aangevraagd.

Meer informatie kunt u opvragen via scholing@bureaulagro.nl

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.