Scholing Ontwikkelingsstoornissen

Datum/Tijd
19-11-2020
19:00 - 21:30

Nog 5 plaatsen beschikbaar.

Noteer in Agenda


In deze scholing staan we stil bij wat kenmerkend is voor een ontwikkelingsstoornis (AD(H)D en ASS) waarbij overduidelijk sprake is van een ontwikkeling die anders is dan de ontwikkeling van ‘‘andere’’ kinderen.

Tijdens deze scholing bespreken we de theoretische aspecten. Daarnaast gaan we in op de veelvoorkomende symptomen en op hoe men tot de diagnose (DSM-5) komt. De meest voorkomende behandelvormen komen aan bod alsmede praktische handvatten in de begeleiding.

Na deze scholing ben je in staat om signalen te herkennen, te duiden en hier psycho-educatie over te geven. Ook kun je na deze scholing door middel van praktische handvatten meer halen uit het contact, de gesprekken en de begeleiding en ben je in staat om de-escalerend te werken.

We vragen cursisten om nadien een reflectieopdracht te maken.

Praktische info
Bureau Lagro geeft i.v.m. Corona deze scholing online via ZOOM. Je ontvangt uiterlijk op de dag van de scholing een uitnodiging via de mail. Aanmelden is meedoen. Ben je onverhoopt toch verhinderd zorg dan zelf voor vervanging en laat een (con)collega de scholing volgen.

Na ontvangst van jouw aanmelding, ontvang je van ons een factuur. Indien de organisatie niet bij ons bekend is graag het factuuradres vermelden. Kosten: € 95. Vaste klanten ontvangen een korting van € 10. Er is geen btw van toepassing, omdat we sinds februari 2020 CRKBO geregistreerd zijn. Als je SKJ geregistreerd bent, ontvangen we graag je SKJ-nummer. Dit met het oog op het maken van de certificaten en het toekennen van de punten.

Meer informatie kun je opvragen via scholing@bureaulagro.nl.

Voor deze scholing wordt nog SKJ-accreditatie aangevraagd.

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.