Scholing Wet zorg en dwang

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
07-10-2020
13:00 - 16:30

Locatie
Zorgboerderij Oudemolen
Hoofdweg 114
9484TB, Oudemolen

Nog 0 plaatsen beschikbaar.

Noteer in Agenda


Op 1 januari 2020 is de Wet zorg en dwang ingegaan. De Wet zorg en dwang (Wzd) is bedoeld om onvrijwillige zorg tegen te gaan bij alle cliënten, die door een psychogeriatrische stoornis of een verstandelijke beperking zorg nodig hebben.

Maar wat is eigenlijk onvrijwillige zorg? Hoe weet je of iets onder onvrijwillige zorg valt? En wanneer mag je onvrijwillige zorg toepassen? Tijdens deze scholing leer je wat de Wet zorg en dwang in de praktijk betekent.

Praktische info
Bureau Lagro geeft deze scholing bij Zorgboerderij Oudemolen, Hoofdweg 114 in Oudemolen. Om de 1.5 meter afstand te waarborgen hebben we maximaal negen plekken, dus wees er snel bij! Om te voorkomen dat het beperkt aantal plekken onbenut blijft, is in coronatijd aanmelden altijd meedoen. Ben je onverhoopt toch verhinderd (door bijvoorbeeld symptomen van corona) zorg dan zelf voor vervanging en laat een (con)collega de scholing volgen.

Na ontvangst van jouw aanmelding, ontvang je van ons een factuur. Indien de organisatie niet bij ons bekend is graag het factuuradres vermelden. Kosten: € 95. Vaste klanten ontvangen een korting van € 10. Er is geen btw van toepassing, omdat we sinds februari 2020 CRKBO geregistreerd zijn.

Meer informatie kun je opvragen via scholing@bureaulagro.nl.

Inschrijven

Dit evenement is volgeboekt.