Search
Close this search box.

Out of Burn-out (Externe aanbieder)

Een burn-out is vreselijk, dat is veilig om als stelling in te nemen. Vrijwel iedereen zal het hier mee eens zijn, zeker mensen die het hebben doorgemaakt. Het ontwricht levens. Het heeft effect op het werk, maar zeker ook het privéleven.
Bij deze meerdaagse training leer je alle ins en outs rondom de burn-out. Middels 15 themagerichte trainingen, verdeeld over acht dagen, komen de belangrijkste thema’s met betrekking tot burn-out aan de orde. De lesstof heeft zowel theoretische elementen als een breed scala aan bewegingsgerichte onderdelen, oftewel: een psychofysieke training.
We werken altijd psychofysiek. Dit betekent dat er zowel lichamelijke als mentale lesvormen gecombineerd worden gebruikt. Onze activiteiten zijn altijd afgestemd op persoonlijke wensen en groeimogelijkheden.
De training is speciaal ontwikkeld voor zorg- en (speciaal)onderwijs. De training wordt gegeven door een psycholoog en een weerbaarheidsinstructeur.
Meer informatie vind je op www.resetyourpreset.nl
Mail naar info@resetyourpreset.nl of bel 06-33610228. Er is momenteel geen open inschrijving. Voor incompany trainingen en maatwerk kun je rechtstreeks contact opnemen met Reset Your Preset.

Docent van deze training