Administratiekantoor

Voor 2018-2020 is Bureau Lagro door de RIGG gegund als Administratiekantoor om als een van de vier partijen het berichtenverkeer uit te voeren voor kleinschalige zorgaanbieders. Inmiddels doen we dit voor een vijftigtal aanbieders (Jeugdwet en/of Wmo) in Groningen, Friesland en Drenthe.

We hebben eerder een aantal informatiebijeenkomsten georganiseerd om op een efficiënte manier een ieder van dezelfde informatie te voorzien zodat aanbieders in elk geval in staat zijn om op basis van de juiste informatie een gefundeerde keuze te maken. Mocht je deze gemist hebben, maar wil je nog wel graag informatie ontvangen, dan kan je mailen naar administratiekantoor@bureaulagro.nl.

Ben je op zoek naar meer informatie over het berichtenverkeer (de berichtenapp versus software bijvoorbeeld), klik dan hier. Een algemeen beeld van wie we zijn en wat we doen, kan je lezen in dit artikel.

Wil je meer informatie over ‘het berichtenverkeer iJW en iWMO’ in het algemeen of Groninger Jeugdhulp in het bijzonder, mail dan naar voornoemd e-mailadres of bel met 050-2112411 of 06-15452904.

Voor vragen zoals:

  • Ik heb aanbesteed en krijg een contract voor zorg in natura. Wat nu?
  • Wat moet ik regelen voor berichtenverkeer, wat zijn de opties?
  • Wat kost zoiets, hoeveel tijd ben ik kwijt en wat kost het als ik het uitbesteed aan jullie? En als ik het uitbesteed aan jullie, wat doet Bureau Lagro dan wel en wat doen jullie niet?
  • Wat is dat eigenlijk, AGB code, VECOZO certificaat, iJW en iWMO?