Administratiekantoor

Voor 2018-2020 is Bureau Lagro door de RIGG gegund als Administratiekantoor om als een van de vier partijen het berichtenverkeer uit te voeren voor kleinschalige zorgaanbieders.

We hebben op 2, 4, 6 en 9 oktober 2017 een zevental informatiebijeenkomsten georganiseerd om op een efficiënte manier een ieder van dezelfde informatie te voorzien zodat aanbieders in elk geval in staat zijn om op basis van de juiste informatie een gefundeerde keuze te maken. Mocht je deze gemist hebben, maar wil je nog wel graag informatie ontvangen, dan kan je mailen naar administratiekantoor@bureaulagro.nl.

Ben je op zoek naar meer informatie over het berichtenverkeer (de berichtenapp versus software bijvoorbeeld), klik dan hier. Een algemeen beeld van wie we zijn en wat we doen, kan je lezen in dit artikel.

Wil je meer informatie over berichtenverkeer in het algemeen, Groningen Jeugdhulp in het bijzonder of vertegenwoordiging door Bureau Lagro richting RIGG en gemeenten (en vice versa), dan kan je mailen naar voornoemd e-mailadres of bellen met Andrea Lagro (vertegenwoordiging/berichtenverkeer), 050-2112411 of 06-25513851, of met Reg Mulder (berichtenverkeer), 06-15452904.