Administratiekantoor

Voor 2018-2022 is Bureau Lagro door de RIGG gegund als Administratiekantoor om als een van de vijf partijen het berichtenverkeer uit te voeren voor kleinschalige zorgaanbieders. Inmiddels doen we dit voor een zestigtal aanbieders (Jeugdwet en/of Wmo) in Groningen, Friesland en Drenthe.

We hebben in een eerder stadium een aantal informatiebijeenkomsten georganiseerd om op een efficiënte manier een ieder van dezelfde informatie te voorzien. Dit zodat zorgaanbieders in elk geval in staat zijn om op basis van de juiste informatie een gefundeerde keuze te maken. Mocht je deze gemist hebben, maar wil je toch graag nog informatie ontvangen, mail dan naar administratiekantoor@bureaulagro.nl of bel ons even.

Ben je op zoek naar meer informatie over het berichtenverkeer klik dan hier. Een algemeen beeld van wie we zijn en wat we doen, kan je lezen in dit artikel. 

Wil je meer informatie over ‘het berichtenverkeer iJw en iWmo’ in het algemeen of Groninger Jeugdhulp in het bijzonder, mail dan naar voornoemd e-mailadres of bel 050-2112411 of 06-15452904. Dit geldt ook voor vragen over AGB codes, VECOZO certificaten, CAK aangiften en al dat soort dingen natuurlijk. We delen graag kennis. Daarnaast scheelt het je een hoop uitzoekwerk, tijd die je liever besteedt aan je cliënten waarschijnlijk;).