Search
Close this search box.

Wet- en regelgeving in de zorg

Wil jij als zorgaanbieder op de hoogte zijn van alle relevante wet- en regelgeving voor de zorg? Wil jij weten welke wet- en regelgeving van toepassing is op jouw organisatie? Ben je benieuwd naar de samenhang tussen verschillende wetten en toetsingskaders? Dan is onze scholing Wet- en regelgeving precies wat je zoekt!

Als zorgaanbieder heb je te maken met verschillende wetten en toetsingskaders die je moet naleven. Tijdens deze scholing bespreken we de belangrijkste eisen uit deze wet- en regelgeving voor zorgaanbieders. We geven je ook inzicht in de samenhang tussen de verschillende wetten en toetsingskaders. Daarnaast leer je waar je in de praktijk op moet letten bij de uitvoering ervan.

Docent van deze training

Alex Visser

Wet- en regelgeving

Alex Visser heeft ruime ervaring binnen de zorg. Alex heeft uitgebreide kennis op het gebied van wet- en regelgeving en heeft interesse in de wijze waarop zorgaanbieders deze regels moeten implementeren binnen hun organisatie. Hij houdt zich bezig met de vertaling van wet- en regelgeving naar praktische toepassingen en adviseert zorgorganisaties bij het implementeren van nieuwe regelgeving.

Aanmelden voor deze scholing