Search
Close this search box.

Audits

Een audit van een kwaliteitssysteem is een proces waarbij een onafhankelijke partij controleert of het kwaliteitssysteem van een organisatie voldoet aan bepaalde normen, richtlijnen en vereisten.

Audits

Een audit van een kwaliteitssysteem is een proces waarbij gecontroleerd wordt of een organisatie voldoet aan de gestelde doelen, procedures, wet- en regelgeving, normen en richtlijnen. Daarnaast helpt een audit bij het identificeren van tekortkomingen, risico’s en verbeterpunten binnen de organisatie en geeft het concrete aanbevelingen voor verbetering. 

De uitkomsten van een audit worden gebruikt om de efficiëntie en effectiviteit van processen te verbeteren, de interne controle te versterken en het risicobeheer te optimaliseren. Het uiteindelijke doel is om de prestaties en de resultaten van de organisatie te verbeteren en bij te dragen aan het realiseren van de strategische doelstellingen. 

 

Onze auditoren zijn IRCA (International Register of Certified Auditors) gecertificeerd.

  • Alex Visser (CQI-IRCA Delegate ID 246656)
  • Tanka Weijer (CQI-IRCA Delegate ID 415669)
  • Natasja Kranenborg (CQI-IRCA Delegate ID 523496)

Waarom Bureau Lagro?

Bij Bureau Lagro streven we ernaar om een langdurige en vruchtbare samenwerking met onze klanten op te bouwen. Wij luisteren naar jouw wensen, denken met jou mee en bieden oplossingen die aansluiten bij jouw specifieke situatie. Je kunt altijd vertrouwen op onze professionaliteit, betrokkenheid en deskundigheid.

Bij Bureau Lagro staat persoonlijk contact met klanten centraal. Wij geloven dat een goede relatie met onze klanten essentieel is voor het bieden van de beste dienstverlening. Daarom hechten wij veel waarde aan het opbouwen van een vertrouwensband en het goed begrijpen van de wensen en behoeften van onze klanten.

Onze grootste toegevoegde waarde is dat wij kennis hebben van de gehele keten en ons grote nog immer groeiende netwerk van verwijzers, gemeenten (van backoffice en beleidsadviseurs tot inkooporganisaties), grote zorginstellingen en kleinschalige zorgaanbieders.

Integer en transparant, gedreven en proactief zijn bij ons de kernwaarden van ons hele handelen. Deze vormen de basis van onze samenwerking binnen de gehele keten van klanten en partners waar we mee te maken hebben. Vertrouwen is het toverwoord. 

Meer te weten komen?

Je kan vrijblijvend contact met ons opnemen!